lørdag 22. oktober 2011

Strålende kritikker og fornöyde lesere!


Boken "Flyktige Motiver - kunsten å fotografere fugler" er nå kommet ut til bokhandlere og forhåndsbestillere over det ganske land- tilbakemeldingene så langt har vært strålende synes vi! Nedenfor er noen av de gjengitt - har du ikke fått tak i et eksemplar kan disse bestilles direkte fra forfatterne ved å sende en mail til kolaas@dintur.no eller du kan høre med hvilken som helst bokhandel rundt omkring i landet!

A Nilsen, leder av Biofoto Rogaland:
Boken Christian Tiller har gitt ut sammen med Terje Kolaas om fuglefotografering, Flyktige Motiver er en grundig og veldig oversiktelig gjennomgang av alle sider av fuglefotograferingen, fra de enkleste fotoprinsipper og teknikker til fuglekunnskap og hvordan en best kan nærme seg fuglene på. Her er det kapitler som enkelt gir såvel nybegynneren som den mer erfarne det de trenger for å ta bedre fuglebilder, god etterbehandling og hvordan bildene siden kan brukes/presenteres. Fra omslag til siste perm er den spekket med nydelige, inspirerende og stemningsfulle fuglebilder. Den har en oversiktelig, stilren og meget ryddig og oversiktelig layout, og temaene er veldig godt strukturert, lettleste og oversiktelige. Boken er et prakteksemplar av en lærebok som varmt kan anbefales til alle som har en interesse for natur, fugl og fotografering!

Magne Myhren:
Jeg hadde store forventninger til boka, men den innfrir bare så mye mye mer! Gratulerer med et supert produkt!

Tom Dyring:
Hadde en veldig hyggelig opplevelse etter å ha vært på postkontoret og henta bokpakke i går. Boka er rett og slett strålende, den inneholder et bildemateriale med meget høy kvalitet, er logisk og pedagogisk bygget opp og har en delikat og renslig layout.

Robert Espeseth:
Har fått boken nå; Som forholdsvis fersk fuglefotograf finner jeg denne boken helt perfekt for å lære om emnet. Å fotografere fugler er en teknisk øvelse som krever at man forstår hvordan utstyr fungerer, og hvordan omgivelsene spiller sin rolle i sammenhengen. Alt dette er forklart på en lettfattelig måte med gode illustrasjoner og mange tips. Vil tro at mer erfarene utøvere også vil ha glede av boken...anbefales!

1 kommentar:

  1. Tusen takk for tilsendt bok, jeg gleder meg til å fordype meg i denne flotte boka. Her finnes tips til både erfarne og uerfarne fuglefotografer, vil jeg tro. Dette blir nok påskelektyren nr 1 !!!

    SvarSlett